Vind jij duurzaamheid ook belangrijk in de keuzes die je maakt? Dan ben je bij Under Pressure Massage Barcelona aan het juiste adres.

Duurzaamheid is een verantwoordelijkheid van iedereen, dus ook van mij, als kleine, lokale ondernemer. En iets waar jij aan mee kan helpen door voor Under Pressure Massage Barcelona te kiezen.

under pressure massage sustainability barcelona

Ik tracht dit te bereiken door een waslijst aan kleine, maar belangrijke acties.

  • Een eerste is om enkel duurzame producten te gebruiken, zoals ecologische oliën. Niet enkel beter voor jouw huid, ze sparen ook ons milieu. Ik gebruik vb. ecologische kokosnoot-olie, ecologische arganolie of ecologische sesamolie;
  • Kaarsen maak ik zelf van gerecycleerde olie;
  • Mijn bankrekening is bij de duurzame bank Triodos;
  • De energie die ik gebruik is 100% hernieuwbaar, van een lokale coöperatieve;
  • Voor het interieur gebruikte ik zoveel mogelijk recyclage of duurzame materialen;
  • Ik heb mezelf een zero waste objectief gesteld. Proberen op alle manieren om 0 afval te creëren in het massage instituut;

Dus wees gerust, duurzaamheid is niet zomaar een extraatje voor mij. Daarnaast geef ik je ook heel graag advies van leuke, duurzame en lokale plaatsen in Barcelona. Een beetje gratis reisadvies waardoor je een extra, unieke kijk krijgt op deze magnifieke stad ;)

Slechts als iedereen zijn bijdrage levert, kunnen wij en ons milieu van “Under Pressure” naar “UP” gaan. Tot binnenkort?

MASSAGE BARCELONA Book Now