Ben je op zoek naar een massage instituut dat kwaliteit aanbiedt, betaalbaar is, denkt aan jouw specifieke noden en een hart heeft voor de stad en duurzaamheid? Dan is Under Pressure Massage Barcelona wat je zoekt.

Ik, Julien Simon, een geboren Fransman, verhuisde in 2015 naar Barcelona en opende hier Under Pressure Massage Barcelona. Ik geloof sterk in de combinatie van professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het massagesalon bevindt zich in de straat Roger de Lluria 110 in Barcelona, op slechts een kleine wandelafstand van La Pedrera en Casa Batllo op Passeig de Gracia, en metrostations Verdaguer en Diagonal. Dus gemakkelijk te bereiken van waar je in Barcelona ook bent.

Ik geloof in kwaliteit. Ik volgde opleidingen in Frankrijk en Thailand, zodat ik ervoor kan zorgen dat je de meest adequate massage krijgt voor jouw specifieke noden en kwaaltjes.

under pressure massage barcelona the massage institute

Heb je ook het gevoel dat de tijd soms vliegt? Het leven gaat snel dezer dagen. Het reilen en zeilen in een stad vraagt veel van mensen, net zoals werk, sociale contacten, familie, hobby’s, enz. Soms neemt de snelheid van het leven het over van de kwaliteit. Ik ben hier als gekwalificeerd masseur om even echte “quality time” te leveren, zodat je kan ontsnappen aan de dagelijkse chaos.

Mensen staan soms onder druk, of “Under Pressure”, maar dit geldt ook voor ons milieu. Om de wereld te verduurzamen moet iedereen zijn duit in het zakje doen, dus ook Under Pressure. Ik gebruik uitsluitend ecologische oliën en andere duurzame producten. Dus je kan meehelpen aan het bouwen van een duurzame stad en wereld door het kiezen van een massage instituut. Als dat geen win-win is…

Under Pressure Massage Barcelona is er voor iedereen. Of je een toerist bent die even van de stad komt genieten, een inwoner van deze actieve stad, of gewoon iemand die wat tijd wil voor zichzelf. Je zal sowieso een massage vinden die je noden kan vervullen. Gewoon even een berichtje sturen op whatsapp of e-mailen volstaat om een afspraak te maken (of nog gemakkelijker, via het online reservatiesysteem). Ik spreek Frans, Spaans en Engels, en ben Nederlands en Catalaans aan het leren. Of je een man bent, een vrouw, lid van de lgbt-gemeenschap of nog iets anders, het maakt niet uit, je bent welkom.

Tot snel!?

MASSAGE BARCELONA Book Now